ZomerAvond concert op 6-6-2020

Na de succesvolle eerdere concerten van en met koor Enjoy staat nu het volgende concert op het programma. Op zaterdag 6 juni 2020 is de RK-kerk in Driel weer de concertzaal voor een onvergetelijke avond. Het is gelukt om twee geweldige solisten vast te leggen die hun medewerking gaan verlenen. Wat te denken van Remko Harms van de voormalige LA The Voices. Hij is verder gegaan met een solocarrière die hem zelfs tot in de VS heeft gebracht waar hij tijdens twee concerten met en naast Barbara Streisand straalde. Daarna is één van de dromen van Remko Harms uitgekomen door een optreden in het door 40 miljoen mensen bekeken programma “The Hour of Power” in Amerika. Het is deze Remko Harms die op 6 juni te gast is in Driel.
Daarnaast wordt het concert opgeluisterd door een gospelzangeres uit de Betuwe die met haar stem en energie tot de verbeelding van het publiek zal spreken. Het gaat om Dewi Lopulalan. Zingen is haar lust en leven en daar wil zij iedereen graag van mee laten genieten.
Koor Enjoy en beide solisten worden tijdens het concert begeleid door een professionele live-band. Daarmee is de toon gezet voor een avond die u niet mag missen.

Locatie: Maria kerk in Driel

Aanvang: 20:00 – 22:30

Datum: 6-6-2020

Als u een voorbeeld wil zien hoe het bestellen van kaarten werkt, bekijk dan even dit youtube filmpje  https://youtu.be/3ANBjOoaOPg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.