Wie zijn wij

In september 2003 heeft een groepje enthousiaste zangers de muzikale krachten gebundeld. Hieruit is Koor Enjoy ontstaan. Wij zijn uitgegroeid tot een koor van ongeveer 25 leden. We staan voor plezier, enthousiasme, gezelligheid, waarbij zingen natuurlijk centraal staat. Maandelijks verzorgt Enjoy een viering in de RK-kerk in Driel. Daarnaast treedt Enjoy een aantal keren per jaar op bij andere gelegenheden.

Lex van Diepen heeft de muzikale leiding.

Hans Grotenbreg begeleidt het koor op piano.

Wie is Lex van Diepen?

Lex vertelt:

“Op 4 jarige leeftijd ontving ik mijn eerste viool- en pianolessen aan de muziekschool te Enschede. Na het succesvol afsluiten van de conservatorium-opleiding, viool en piano te Arnhem in 1989, was ik werkzaam als geluidstechnicus bij een platenmaatschappij.

Tijdens mijn studie aan het conservatorium heb ik de mogelijkheid gehad om zowel koor- als orkestdirectie te mogen hospiteren. Later aangevuld met de “Kurt Thomas” dirigentencusus ( Groep E ) te Den Haag. Op 16 jarige leeftijd begonnen als pianobegeleider bij een mannenkoor en op 17 jarige leeftijd begonnen als dirigent bij jongerenkoor “Free At Last” te Elst (Gld). Nu reeds meer dan 34 jaar dirigent van uiteenlopende zangverenigingen in de regio.

Sinds 1994 werk ik zelfstandig onder de naam “Lex van Diepen Music Productions”. Middels eigen mobile opname faciliteiten en geavanceerde digitale Mixage-, Editing- en Mastering-apparatuur zijn wij in staat om o.a. complete CD en DVD producties te verzorgen.       In opdracht van diverse binnen- en buitenlandse uitgeverijen, orkesten, ensembles en solisten werden reeds projecten gerealiseerd in o.a. Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Polen, Zwitserland, Italië, Oostenrijk, Hongarije, USA, VAE, Noorwegen, Denemarken, Frankrijk en Japan.

Koor “Enjoy” is een fantastische groep mensen met veel passie om net even “beter” dan “goed” te kunnen zingen. Met als zeer kundig begeleider Hans Grotenbreg, wordt aan alle voorwaarden voor een fijne samenwerking voldaan.

Muziek maken staat op nummer 1 en dat past precies bij mijn ambities als dirigent.